Kerst Málaga

Kerstmis is in Spanje een belangrijke periode. Er wordt in alle dorpen veel aandacht besteed aan de versiering van de straten. En soms met spectaculaire lichtshows zoals in Malaga.
Het weer is in December heerlijk en bijna elke dag strak blauwe luchten. Geen wonder dat al decennia lang mensen overwinteren aan de Costa del Sol.
Sun Valley vangt heel de dag de zon op het terras waardoor het extra genieten is.

Kerstverlichting in Málaga

Met Kerst wordt Málaga versierd met duizenden lampjes die de stad in deze donkerdere dagen voor kerst omtovert tot een heerlijk, gezellig, fonkelend en betoverend kerstdecor.
Met de kerstvakantie in Málaga, proef je de kerstsfeer en geniet je van de gezelligheid en dat in een heerlijk mild klimaat!
Geniet van de kerstverlichting in Málaga tot en met 3 koningen (6 januari).

 

Kerst in Málaga. Op plaza de Constitución staat een grote kerstboom en vele Spanjaarden en toeristen komen naar het plein om een foto te maken met de verlichte kerstboom als achtergrond.
De winkels zijn met kerstversiering versierd en in de straten hangen duizend lichtjes in de bomen waardoor er een grote gezellige betoverende lichten zee ontstaat.

 

Op diversen plaatsen worden kerststallen geplaatst in Málaga zoals bij de broederschappen en de kathedraal, het stadhuis. alleen in het historisch centrum zijn al een tientallen kerststallen te bewonderen.

In het Gemeentehuis staat zelfs een kerststal van bijna 100 vierkante meter.